Over het netwerk

De organisatie van het netwerk Dementie Deventer

 

Het netwerk Dementie Deventer is ontstaan in juli 2011 en uitgegroeid tot een breed netwerk waarin gemeente, zorgorganisaties, welzijn en Alzheimer Nederland afdeling Deventer samenwerken aan verbetering van de zorgeketen dementie voor cliënt en mantelzorger.

Het netwerk heeft een website en een geheugensteunpunt ingericht waar laagdrempelig informatie en advies wordt gegeven over het niet-pluis gevoel, geheugenproblemen en dementie.

Voor meer informatie over het netwerk Dementie Deventer kunt u contact opnemen met de ketenregisseur Bea Kieskamp, via het geheugensteunpunt Deventer, tel: 0570-629562 of via de mail: b.kieskamp@carinova.nl.

Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis is een regionaal ziekenhuis dat bijna alle specialismen in huis heeft. Het biedt kwalitatief goede medische en verpleegkundige zorg, uitstekende diagnostiek en behandeling, en heeft een groot aantal opleidingen. De hoofdvestiging van het ziekenhuis is in  Deventer. Daarnaast zijn er poliklinieken in Raalte en Rijssen.

Carinova

Carinova is een zorginstelling hoofdzakelijk actief in de regio noord en zuidwest Overijssel. Met ruim 4000 betrokken en goed opgeleide medewerkers levert Carinova dagelijks (24/7) Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijk Hulp en Mantelzorgondersteuning. Carinova werkt in kleinschalig georganiseerde, zelfstandig werkende teams. Carinova: Vertrouwd Dichtbij.

Zorggroep Solis

Zorggroep Solis is de meest ervaren en meest complete zorgorganisatie in Deventer en omgeving. Al sinds 1267 verlenen wij de beste zorg. Van thuiszorg, vrijwillige hulp in de thuissituatie , fysiotherapie en verpleging tot verblijf in ons hospice. Dat doen we al bijna 750 jaar met hetzelfde uitgangspunt: u. U bent voor ons het meest belangrijk. Solis helpt. Met professionele, maar vooral met menselijke zorg. We zijn er voor u. Al eeuwen.

Dimence Groep

Dimence Groep biedt geestelijke gezondheidszorg voor iedereen in Oost-Nederland. We geloven in de kracht van mensen om zich te ontwikkelen en zetten in op vooruitgang en herstel. Met het doel om mensen te genezen of (beter) te leren omgaan met beperkingen of te laten groeien als persoon, professional en organisatie.